Barion Pixel
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Tetovált Asztalos Webáruház rendszerének, úgy kérjük, hogy olvassa el az alábbi tájékoztatót. Szolgáltatásunk igénybevételéhez elengedhetetlen, hogy az Általános Szerződési Feltételek minden pontjával egyet értsen és kötelező érvényűnek tekintse magára nézve. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdésekben készséggel állunk rendelkezésére.

Megvásárolható termékek

A Tetovált Asztalos Webáruház kínálatában egyedi gyártású bútorok találhatók meg. Ezen termékek áruházunkból elektronikus úton, házhoz szállítással rendelhetőek meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát.

Vásárlás és megrendelés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges.
A termék képe mellett található a termék megnevezése, a megnevezés alatt pedig látható az ár.
A megrendelem gombra kattintva teheti kosarába a terméket. Ha a kosárból el akar távolítani egy vagy több terméket, akkor a mennyiség nullára írásával teheti meg.
A termékekhez tartozó fényképek a legnagyobb részben a termék tényleges kinézetét mutatják, azonban néhány esetben csekély mértékben eltérhetnek a valóságtól.
Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.
A hibásan leadott vásárlás utólagos korrigálására kizárólag az info@tetovaltasztalos.hu címre küldött levéllel lehetséges, melynek a megadott e-mail címről és a felhasználó nevével kell érkeznie a probléma részletes leírásával.

Szállítás

A megrendelt terméket a DPD Hungária Kft. futárszolgálattal, szerződött partnerünkkel juttatjuk el a megrendelőhöz.
A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8 és 17 óra között történik (amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet, vagy olyan címet megadni, ahol biztosan át tudják venni a terméket). 
A vételárat és az esetleges szállítási költséget, online a rendelés véglegesítése után kell kifizetni a Barion szolgáltató felületén.
A szállítással, vagy az áruátvétellel kapcsolatban a +36 20 525 6878-as telefonszámon kérhető további információ.

Szállítás díjszabása

200.000 Ft alatti vásárlás esetén, Magyarország egész területén a szállítási költség 3.990 Ft-ba kerül.
200.000 Forint feletti vásárlás esetén, Magyarország egész területén a kiszállítás díjtalan.
A szállítással, vagy az áruátvétellel kapcsolatban a +36 20 525 6878-as telefonszámon kérhető információ.
A számlát a csomag tartalmazza.
Kézbesítéskor a csomagot célszerű megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülésről kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A létrejövő szerződésről

Az Ön által leadott megrendelésről elektronikus mentés és nyilvántartás történik.

Szerződő felek, a szerződés nyelve, az alkalmazandó jog

A szerződés a Vályi Bence E.V. és a megrendelő cég vagy magánszemély között jön létre. A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó.

Szállítási határidő

A megrendelt termék megerősítés/visszaigazolás után kb. 15-20 munkanapon belül megérkezik.

Általános Forgalmi Adó

A Tetovált Asztalos oldalain található termékek árai tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t, más adó típusú költség már nem terheli a vásárlót.

Fizetés

A Tetovált Asztalos weboldalon kizárólag online fizetés lehetséges, amelyet a Barion szolgáltató fizetési felületén keresztül tehet meg.

Garancia

Minden termékünkre az átadástól számított 6 hónapig garanciát adunk.
Garanciát csak rendeltetésszerű használat esetén (azon termékeknél, melynél a rendeltetésszerű használat feltételezhető) tudunk biztosítani a jogszabályoknak megfelelő feltételek alapján. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használat mellett bekövetkezett károsodásokra!
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
A külföldi garanciális termékek meghibásodása esetén az árut minden esetben a gyártó cégnek küldjük bevizsgálásra, hogy megállapítsa a hiba, vagy a meghibásodás okát. Ha a gyártó megállapítja, hogy a terméket nem rendeltetésszerűen használták vagy megbontották, akkor a gyártó szerviz költségeit a vevőnek kell megfizetnie. A garanciát minden esetben a hivatalos magyarországi forgalmazó bírálja el.

Az elállás joga

Miáltal egyedileg készített, nem raktáron lévő bútorokat forgalmaz a weboldal, így a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási határidő attól a naptól számított 5 munkanap elteltével jár le, amelyen Ön a terméket online kifizette.

Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon, vagy elektronikus úton küldött levél formájában) az alábbi címre: Vályi Bence E.V., 3300 Eger, Hontalan utca 1. Adószáma: 49371604-1-30, E-mail: info@tetovaltasztalos.hu. A vásárlástól szóban is elállhat telefonon keresztül.

Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített termék összegét. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Kötelezettségek

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Kizárólag olyan terméket cserélünk, amely nem piszkos, nem sérült, nem rongált és az eredeti számlát is megkapjuk! Amennyiben megkapjuk a terméket és ezeknek a feltételeknek nem felel meg, abban az esetben visszapostázzuk, és sajnos nem áll módunkban kicserélni!
 
Fogyasztóvédelmi Hatóság Elérhetőségei
A vásárló kifogásaival, panaszaival az alábbi helyekre fordulhat: 
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. 
Központi telefonszám: 36 1 459 4800
Faxszám: 36 1 210 4677

Egri Járási Hivatal
3300 Eger, Kossuth L. u. 9.
Tel: 36/515-469

Bélapátfalvai Járási Hivatal
3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 34.
Tel: 36/795-010

Füzesabonyi Járási Hivatal
3390 Füzesabony, Rákóczi u. 48.
Tel.: 36/795-051

Gyöngyösi Járási Hivatal
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.
Tel: 37/795-062

Hatvani Járási Hivatal
3000 Hatvan, Balassi Bálint út 14.
Tel: 37/795-078

Hevesi Járási Hivatal
3360 Heves, Erzsébet tér 2.
Tel: 36/795-080

Pétervásárai Járási Hivatal
3250 Pétervására, Keglevich u. 4.
Tel: 36/795-123
 

Heves Megyei Békéltető Testület
Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Elnök: Dr. Gordos Csaba
E-mail cím: hkik@hkik.hu 

Összesen: 0 Ft